محمدرضا باهنر با بیان اینکه رئیس جمهور به عنوان شخص دوم مملکت طبق قانون اساسی اختیاراتی دارد که می‌تواند از آن استفاده کند، گفت: البته از نظر شورای نگهبان برداشت‌های آقای احمدی نژاد درباره اینکه می‌تواند به قوای دیگر اخطار دهد قابل قبول نیست.
به گزارش آریا، وی با بیان اینکه بازدید رئیس جمهور از زندان امری طبیعی است، یادآور شد: اما از آنجا که بعضی از آشنایان رئیس جمهور در اوین هستند این شائبه ایجاد شد که شاید درخواست رئیس جمهور، سیاسی باشد.
نماینده تهران تاکید کرد: طبق قوانین کشور ملاقات با فردی که دوران مجازات خود را تحمل می‌کند باید با اجازه قاضی مربوطه انجام شود، یعنی از نظر حقوقی در شرایطی که قاضی مربوطه اجازه ملاقات ندهد حتی اگر رئیس قوه قضائیه هم ورود پیدا کند نمی‌تواند نظری اعمال کند.
باهنر تصریح کرد: اما از نظر سیاسی در شرایطی که رئیس قوه قضائیه پاسخ محرمانه ای به درخواست رئیس جمهور داده بود، رئیس جمهور با علنی کردن موضوع، اتهاماتی را مطرح کرد، در اینجا اگر مشکلی هم وجود داشته باشد هیچ تردیدی وجود ندارد که مسئولیت آن به صورت مشترک بر عهده سران قواست.
وی، خطاب به رئیس جمهور، تاکید کرد: با توجه به اینکه 7 الی 8 ماه بیشتر تا پایان کار دولت دهم باقی نمانده، ریاست دولت هم با رعایت اصل تعامل، همت خود را بر اتمام کارهای باقی مانده قوه مجریه بگذارد و از این درگیری‌های غیرضروری که هیچ نفعی برای مملکت ندارد بپرهیزد.



برچسب ها : اخبار عمومی