»
برای بزرگنمایی روی عکس کلیک کنید
-----------------------------------------------
کودکانه
تمنا محمودشاهی فرزند حمید
-----------------------------------------------
عکس ارسالی شما
آقای ابوالفضل شمسایی
-----------------------------------------------
عکس ارسالی شما
آقای محمد یاوری
-----------------------------------------------
عکس متحرک
هندوانه در حال خراب شدن
----------------------------------------------- برای دیدن آرشیو عکس های گذشته اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز،
شما می توانید اخبار، نظرات، پیشنهادات، انتقادات، دل نوشته ها و حتی عکس های خبری خود را بوسیله پست الکترونیک
(kavir_negine_esf@yahoo.com)
با ما در میان بگذارید. هم چنین می توانید نظرات خود را به شماره 50002060200828 پیامک بزنید.با تشکر
سی امین سالگرد بزرگداشت استاد حبیب یغمایی نویسنده و شاعر اثر معروف روباه وزاغ امروز در زادگاهش شهرستان خوروبیابانک برگزارشد. در این آئین با حضور استادان و شاعران برجسته یاد و خاطره این شاعر برجسته گرامی داشته شد و دوستداران فرهنگ وادب اشعاری در مدح این شاعر ونویسنده برجسته کشور ارائه کردند. استاد حبیب یغمائی سال 1277 هجری شمسی مصادف با سوم شعبان 1316 قمری در خور و بیابانک متولد شد و شعر روباره و زاغ از سروده های این شاعر خوری که از روانی و سادگی بسیاری برخوردار است در همان سال در کتب ابتدایی چاپ و زبانزد خاص وعام شد. دربخش نظم ونثر ادبی تالیفاتی همچون سلام آباد نامه، شهر پیامبر، مقالات و یادنامههای از این شاعر نامدار به یادگار مانده و ویرایش گرشاسبنامه اسدی طوسی و گردآوری کتاب سعدی نامه ازجمله آثار این دکترای زبان وادبیات فارسی است. سردبیری مجله فرهنگستان ، مجله آموزش و پرورش ،ریاست فرهنگ کرمان ، تاسیس مجله ادبی وگرانسنگ یغما و تاسیس کتابخانه خور ازجمله خدمات ا رزنده این ادیب بزرگ است. ادیب فرزانه، شاعر و نویسنده توانا استاد حبیب یغمایی اردیبهشت 1363 در 86 سالگی درتهران درگذشت و به وصیت خود در شهرستان خورو بیابانک آرام گرفت.
آدرس روستای ایراج: اصفهان-نایین- خوروبیابانک -روستای ایراج
روستای ایراج یک روستای زیبا با 33 چشمه در دل کویر با جاذبه های توریستی است این روستا یک روستای منحصر به فرد از نظر جذب و حمایت از سرمایه گذاران است.
فاصله تا اصفهان 360 کیلومتر.
فاصله تا نایین 220 کیلومتر.
فاصله تا خوروبیابانک 54 کیلومتر.
کویر مرکزی ایران که به دشت کویر موسوم است در بخش شمال فلات ایران قرار دارد . این چاله زمین شناسی از خشک ترین نواحی ایران است بزرگترین بیابان بسته محصور در خشکی کره زمین به شمار می رود .اگر زمین کویر سوزان است آسمان نیلگون وپرستاره ای دارد،که سرا پرده ملکوت خداست .
نگریستن به آسمان،ناظرین را به اندیشیدن وسیر آفاقی وا می دارد که پختگی فکری، رشدعقلی وشکوفایی اندیشه ها واستعدادها،ارمغان آن است.مهتاب کویرمهربان است وآرامش بخش، افق گسترده کویرکه نه فرازی دارد ونه نشیبی، انسانهایی گشاده رو ،مهربان ومهمان نوازی را بار آ ورده است.
ازایراج در متون جغرافیایی قرن پنجم با نام ارابه یاد شده است و گویش قدیمی و محلی ارا نام دارد. این روستا در 30 کیلومتری جنوب خور در 54درجه و47دقیقه طول شرقی و33درجه و27 دقیقه عرضی شمالی قرار دارد . منبع آب روستا از 33 چشمه تامین می شود .
حال با توجه با اینکه قدمت این منطقه به زمان هخامنشینیان برمی گردد ،می توان از غاری کوچک در ایراج نام برد به نام (چونمادو) که در گویش محلی (چون) به معنی سوراخ و غار ،و برای کلمه (مادو) در گویش محلی معنی خاصی نمی توان پیدا کرد، و چون در این گویش به تمامی اسم ها (و) اضافه می کنند وجود این غار باید از زمان مادها که قبل ازهخامنشینیان بود ه اند باشد . در ادوار مختلف مردم روستا از این غار به عنوان پناهگا ه استفاده می نمودند.
همچنین نامی قدیمی در گویش محلی وجود داردکه به ارا معروف است. این نام باید یک نام زرتشتی باشد .وجود گورستانهای گبری که تاچندی قبل وجود داشت وبه مزارگبرها معروف بود حکایت از زرتشتی بودن اهالی داشته است. و همین آثار وگویش ها حاکی از قدمت این روستا می باشد، و به عهد ساسانیان برمی گرددکه دین رسمی ایرانیان زرتشتی بوده است.
صبر را معنا و مفهومی به نام زینب است / احترام عشق هم از احترام زینب است داوری بنگر که در بیدادگاه شهر شام / با حسین همدست گشتن اتهام زینب است مشت را کرده گره با هیبت و احساس گفت / این حسین فرمانده عالم، امام زینب است گرچه بین بانوان زهرا مقام اول است / بعد زهرا رتبه ی برتر مقام زینب است . . .
روستای فرح زاد از روستاهای شهرستان خور و بیابانک است که با مرکز این شهرستان 55 کیلومتر فاصله دارد. این روستا از جاذبه های گردشگری خور و بیابانک است که فقط یک خانواده در آن ساکن هستند. خانواده آقای سید محمد طباطبایی حدود 33 سال است که ساکن این روستا هستند و حدود 17 سال است که تنها در این روستا زندگی می کنند . این خانواده تمام نیازهای خود را در روستا تامین می کنند برای مثال نمک مصرفی خود را از دریاچه نمک این محدوده تهیه می کنند. فرزندان این خانواده برای تحصیل باید به روستاهای اطراف بروند و از برخی امکانات رفاهی محرومند بطور مثال فاقد مدرسه ،اینترنت و اورژانس و... هستند. تعداد 80 نفر شتر دارند و از نظر توریستی به گردشگران شتر سواری می دهند.